Hockey

Även när man bettar på hockey bör man välja just det spelbolag eller den spelsajt som har bäst sportsbooking när det gäller just hockey och de lag eller ligor du vill spela på. Titta på vem som har de absolut bästa oddsen just för dig.

När man satsat pengar på en match kan den bli så otroligt mycket mer spännande när man sedan tittar på den. Detta eftersom du själv riskerar att förlora något eller har chans att vinna något på den. Den Svenska hockeyn följer så klart säsongen här i Sverige, men det går att betta på hockey året runt om man vill. Kan du tänka dig att följa utländska ligor finns det inga hinder för att kunna ha det spännande året om. Den största hockeyligan i världen är NHL – National Hockey League och spelas i USA. Men även i de amerikanska lagen kan du hitta svenska hockeystjärnor, kanske finns just din favoritspelare med även här?

Några tänkvärda saker när det gäller betting på hockey är bland annat; Skador under säsongen, hemmamatch/bortamatch, byte av tränare, om det är några i vardera lagen i en match som hyser agg mot varandra? Nya spelare, vem är målvakt, och så vidare. Det finns lika många faktorer i hockey som man bör väga in som i fotboll när det gäller vad som påverkar resultaten. Om man inte själv är så insatt så finns det flera bloggar och artiklar på nätet som definitivt är värda att läsa innan du bettar. De flesta av spelbolagen har artiklar på sina sajter som är skrivna av duktiga och professionella sportkritiker och sportjournalister, de kan ge dig bra tips på vad som kan hända.